top of page

KLANT

CD&V POPERINGE

PROJECT

VERKIEZINGSCAMPAGNE

Diensten:

Marketingstrategie

Campagne

Copy

Ontwerp communicatietools

Advertising

Social media

't Zit in ons lijf

Voor de politieke partij 'Cd&V Poperinge' kreeg Bazardart de eer om de verkiezingscampagne voor 2018 aan te pakken. Onze taak was de partij onderscheidend in de kijker te zetten. We zetten een onderbouwde campagne op en gingen van start met het zoeken naar een geschikte slogan die de volledige campagne ondersteunde. 

 

POPERINGE, ’T ZIT IN ONS LIJF

Met deze slogan gaven we aan dat het team met hart en ziel voor Poperinge gaat. We brachten een verhaal van hart én van verstand.Het lichaam als metafoor voor onze zintuigen. Doorheen de campagne wilden we verschillende lichaamsdelen gebruiken om de speerpunten van het programma mee te geven. Want de partij biedt mensen een luisterend oor en staan open voor wat zij zeggen en denken. Ze steken de handen uit de mouwen. Welke realisaties werden al verwezenlijkt en wat ligt nog op de plank? De partij heeft het hart op de tong. Ze willen ook empathie tonen voor doelgroepen en kansengroepen die extra zorg en aandacht nodig hebben. Zij hebben bij CD&V een voetje voor. Ze werken op basis van buikgevoel en van wat ze zien en horen. Zo zetten zij hun schouders onder de stad. En zo bereiden zij zich stap voor stap oor op de uitdagingen van de toekomst.

 

Jullie merken het: onze slogan bracht tal van mogelijkheden en sloot perfect aan bij het programma. Verschillende tools werden uitgewerkt met het oog op creativiteit en beleving. Een zomers lijfblad gaf een overzicht van de reeds gedane realisaties. Er kwam een leuke programmakrant 'met pak aan' of m.a.w. met de realisaties voor de toekomst. Het team gaf zich volledig bloot in een kandidatenfolder. Advertenties, uitnodigingen, nieuwsbrieven, banners, folders, … daagden op doorheen de campagne. Al deze communicatie-tools kregen een frisse en positieve look die tegelijkertijd informeerde. Samen met gerichte copy die alles nog eens extra ondersteunde werd de campagne een groot succes. CD&V Poperinge werd dan ook verkozen!

bottom of page