top of page

KLANT

DE KEIWIJZER

PROJECT

1STE GRAADSONDERWIJS

Uitvoering:

marketingadvies

ontwerp logo De Keiwijzer

ontwerp huisstijl

concept- en ontwerp infokrant

ontwerp visuals

social media share

website

een school in beweging

 

Stilstaan is achteruitgaan. Zeker in de snel veranderende wereld van vandaag. Vooruitgaan betekent bewegen. Dat is wat Bertinus Collectief te Poperinge voor ogen had met de start van de eerste eerstegraadsschool in Vlaanderen.

 

Bertinus Collectief speelde hierin een vooruitstrevende rol. Daarom was er nood aan een goede informatiecampagne. Als basis werd eerst een positionerings-workshop georganiseerd, waarin alle fundamenten en persona’s werden vastgelegd. De campagne moest immers zeer nauw aansluiten bij de sociale context van de doelgroep.

 

De Keiwijzer werd geboren. Vervolgens werden alle ingrediënten van de positioneringsoefening creatief omgezet in verschillende visuals. Sterke copy werd geïntegreerd in verschillende communicatie-tools. Het logo en de huisstijl werd in dezelfde lijn uitgewerkt als het logo en de huisstijl van Bertinus Collectief die ook eerder door Bazardart werd ontworpen.

 

De doelgroep werd op een creatieve en doeltreffende manier geïnformeerd. Een manier die duidelijk werkte. Elke inwoner van Poperinge kreeg een info-krant in de bus waar je niet naast greep. Omdat continuïteit belangrijk is, werden reeds verschillende vervolgnummers uitgebracht, en met succes. 

bottom of page