top of page

KLANT

EVENTIDEE

PROJECT

MERKIDENTITEIT

Uitvoering: 

marketingadvies

digitale marketing

copywriting

webdesign

visuals

“Big or small, we manage it all”

 

Nood aan een creatief concept, dat onderscheidend is van alle andere? Bazardart helpt je hier graag bij. Dat ondervond ook Eventidee, een organisatiebureau dat staat voor originaliteit met een gepersonaliseerde aanpak. Zowel grote als kleine evenementen staan op hun repertoire. Na de lancering van hun corporate identity was er dan ook behoefte aan een nieuw digitaal visitekaartje en klopten ze opnieuw aan bij Bazardart.

Doelstelling:

De opdracht was duidelijk, de doelstelling evenzeer. Een interactieve website, 100% op maat, waarbij beleving en het delen van informatie centraal staan. Een professioneel uithangbord dat bezoekers aanzet tot deelnemen.

 

Actie:

Websites worden meestal zo ontworpen dat de bezoeker meteen een algemeen overzicht krijgt. Bij de website van Eventidee werd alles vanuit een andere invalshoek bekeken. Je vindt op deze site een open design, geminimaliseerde animaties en vooral de nadruk op beleving. Er werd een mooi beeldverhaal ontwikkeld met gepaste copy die inzicht en structuur brengt doorheen de site. De bezoeker krijgt meteen een overzicht van alle diensten op een even originele manier.

RING MY BEL, ring, ring, ring ...

For big or small

WE MANAGE IT ALL

bottom of page