top of page

KLANT

HOUBLONESSE

PROJECT

BRANDING

 

Uitvoering:

marketinganalyse- en advies

merkpositionering

branding

communicatie planning

copywriting

ontwerp logo- en corporatie identity

concept- en design packaging

website met webshop

 fotografie

foodstyling

bedrijfsfilm

lanceringsevent

Made with taste

Het sociaaleconomisch toeleveringsbedrijf Sowepo lanceerde in 2011 Houblonesse. Houblonesse is een gamma van streekproducten op basis van hopscheuten, enig in de wereld! Alle producten worden met heel veel zorg en op ambachtelijke wijze vervaardigd. De huisstijl en de stijl van de verpakkingen stonden echter niet op één lijn met de exclusieve inhoud van de producten. Dat was meteen een goede reden om Bazardart te contacteren.

Doelstelling:

Een merk bouwen is mooi, een merk bouwen dat nieuwe klanten verwerft en een goede verkoopt genereert nog veel beter. Daarmee ontwikkelde Bazardart een stijl die alle fundamentele waarden van het merk omvatte en tegelijkertijd verraste. Een stijl die een verhaal vertelt en je tevens doet watertanden. Dat pak je beter doordacht aan.

 

Actie:

Bazardart stond in voor deze volledige re-branding. Van marketinganalyse tot en met beleving. Als streekgenoot zijn we dan ook erg fier op de samenwerking met dit exclusieve merk. Laat je verleiden door een kijkje te nemen op de webshop, ook van onze hand: www.houblonesse.be.

Ambachtelijk streekproduct

op basis van hopscheuten

Houblonesse, een edel streekproduct

Wanneer de subtiele smaken van de hopscheuten samenkomen met andere natuurlijke aroma’s, ontstaat een edel huwelijk dat elke fijnproever bekoort. ‘Houblon’ en ‘duchesse’ versmelten samen tot Houblonesse, een exclusief en ambachtelijk merk dat de hopscheuten tot de adelstand verheft.

Ambachtelijk streekproduct

op basis van hopscheuten

bottom of page