top of page

KLANT

OESTERBANK

PROJECT

CORPORATE BRANDING

Uitvoering: 

marketingadvies

concept 

fotografie

grafisch ontwerp 

3D-tekeningen

illustraties

BUITEN GEWOON & BINNEN UNIEK

 

Maatwerk- en sociaal bedrijf Oesterbank komt vandaag als een volwaardige industriële toeleverancier op de markt en creëert binnen haar missie productieprocessen op maat van zowel medewerkers als klanten.

 

Zij willen een waardevolle tewerkstelling realiseren voor kansarme arbeidskrachten. De doelgroep uit de kustregio inschakelen in een aangepast arbeidsproces waarbij een volwaardige toelevering gegarandeerd wordt, vormt steeds het proces richting maximaal tevreden klanten en medewerkers.

Dit wilden ze in de kijker zetten met een corporate brochure die buitengewoon moest zijn. Bazardart was de storyteller...

Doelstelling

De bedrijfsbrochure moest perfect weergeven waarvoor Oesterbank staat én waar ze in de toekomst willen staan. Hun missie en visie dus. Zo krijgen klanten, leveranciers en personeelsleden meteen een blik op de ambities van het bedrijf.

Actie

Bazardart stond in voor het concept, fotografie, design en lay-out van de brochure. Onze copywriter schreef dan weer alle teksten tot in de puntjes. Het resultaat is “Buitengewoon & Binnen uniek”, wat gelijk staat met de baseline van Oesterbank. Een corporate brochure die alle ambities van het bedrijf duidelijk weergeeft en de buitengewone werking onderstreept.

 

bottom of page