top of page

KLANT

AGFA

PROJECT

VIP-KALENDER

Uitvoering:

marketingadvies

concept

ontwerp visuals

grafisch ontwerp

De wereld rond in 365 dagen

 

Agfa Graphics is een toonaangevende leverancier van innovatieve en betrouwbare oplossingen voor de drukindustrie. Commerciële drukkerijen, verpakkingsdrukkerijen en krantenuitgeverijen van over de hele wereld kunnen op hen rekenen voor een zeer uitgebreid aanbod aan geïntegreerde oplossingen. Als nieuwjaarscadeau wilden ze hun trouwe klanten belonen met een unieke vip-kalender. Een kalender vol van hoogtechnologische druktechnieken. “A piece of art”...

Doelstelling:

Omwille van onze creatieve skills werd Bazardart de vraag gesteld om het artwork en ontwerp te verzorgen van deze prestigieuze kalender. Aerial of luchtfotografie in mooie samenhang met grafische vormgeving en hoogtechnologisch drukwerk. 

 

Actie:

We creëerden mooie beeldcollages ondersteund van sterke grafische vormgeving. De beeldcollage sloot telkens aan bij de Aerialfoto die erop volgde. Met deze samenwerking van Aerial & artwork werd de kalender een mooi bewaar item. Deze kalender telde niet af, maar vertelde een verhaal. Het werd een verhaal dat de gebruiker maand in maand uit herinnerde aan de trots en de herkomst, aan de authenticiteit en het professionalisme van AGFA, en dit de wereld rond.

bottom of page