top of page

Bazardart is een brandingbureau dat organisaties helpt groeien, voor een succesvolle toekomst. Wij bieden meerwaarde door strategie en creativiteit tot leven te brengen, en zo tot interactie te komen.

 

Samen met jou werken we aan een uniek DNA dat je onderscheidt van je concurrenten. Daarnaast ontwikkelen we gepersonaliseerde communicatietools om je doelgroep maximaal te bereiken. Met onze creatieve aanpak zorgen wij ervoor dat je bedrijf/product in de kijker loopt en je concurrenten overtreft.

 

Een sterke strategie, inspirerende creaties en gezonde ambitie zijn onze ingrediënten om duurzaam te presteren. We smeden emotionele banden met je beoogde doelgroep. Zo verbinden we mensen, krijgt je boodschap een positieve return en behaal jij meer omzet.

What we do

Wil je dat je bedrijf opvalt?
maak het verschil
 
Wil je groeien?
onderneem slim en doordacht

Wil je je doelgroep beter bereiken?
zet hen in beweging

Wees jezelf, wees anders

Positioneren

Alles begint bij de identiteit van je merk. In marketingtaal spreken we van DNA, maar we zouden het net zo goed je ziel kunnen noemen, want ook die maakt je uniek. Wat kan jij en jij alleen? Wanneer we dat hebben bepaald, bekijken we hoe we jouw unique sellingpoint creatief in de markt kunnen zetten. We gaan spelen met ideeën, concepten, woorden en beelden. Zo ontstaat de chemie die potentiële klanten over de streep trekt.

Onze diensten om u bedrijf te helpen positioneren:

Branding en merkstrategie, Contentmarketing, Sociale mediamarketing

Positioneren
Marketing

Bepaal je koers

MARKETING

Werkt je merk zoals je wilt, of vind je dat het beter kan? We bekijken waar je vandaan komt, waar je nu staat, en vooral: waar je binnenkort wilt staan. Dit traject vertalen we naar een ijzersterk marketing- en communicatieplan. Klaar om nieuwe horizonten te verkennen? 

Onze marketingdiensten:

Branding en merkstrategie, Contentmarketing, Sociale mediamarketing, E-mailmarketing, Marktonderzoek, PR, Influencermarketing, Affilate marketing

Campagnes

Doe mensen dromen

CAMPAGNES

Je mag nog zo goed zijn in wat je doet, hoe overtuig je anderen daarvan? We kennen ons vak van A tot Z en munten uit in het bedenken van sprekende campagnes. Een doeltreffende baseline, spitsvondige slogan, scherpe radio- en videoscripts zetten je merk extra in de verf.

 

Onze diensten bij campagnes:

Campagnevisual, Advertising, TV- en radiocommercials, Web- en print-media

Design & creatie

Zeg eens beeld

DESIGN & CREATIE

Kleur, compositie, typografie, beeld: grafisch design is het hart van onze zaak. Een rake vormgeving is een van de belangrijkste bouwstenen van je campagne. Niets zo leuk als een mooie verpakking die helemaal aansluit bij de kern van je verhaal. Een mooi visueel ontwerp staat of valt met evenwicht: dan komen de kleinste details tot leven. We gaan daarbij niet over één nacht ijs, maar zetten door tot je smelt voor ons ontwerp.

 

Onze diensten die je project helpen vorm geven:

Art direction, Branding, Print- en webdesign, Logo, Huisstijl, Catalogie, Folders, Brochures, Packaging, Campagnes, Advertenties, Event design, Gadgets, Signalisatie, Illustraties, Fotografie, Film & video, Infographics, Merchandsising

Online

Onweerstaanbaar op het web

ONLINE

In het drukke internetverkeer is het essentieel dat jouw site in het oog springt. En dat je die aandacht ook vasthoudt. Met een knap webdesign waarin het eenvoudig navigeren is, zorgen we ervoor dat je potentiële klanten niet alleen maar even aan sightseeing komen doen. Onze web-projectmanager en web-ontwikkelaars leiden dit alles in goede banen.

Onze internetdiensten:

Webdesign, Informatiearchitectuur, Webdevelopment, User expierience design, SEO/SEA, Motion design

Social media

Deel en heers

Social media

Facebook, Instagram, Tik Tok, Snapchat, LinkedIn, Twitter: gaat je hoofd tollen van al dat onlinegeweld? Begrijpelijk, er is ook zo veel om te liken, te taggen en te sharen. Je hoeft heus niet overal aanwezig te zijn, maar wel op de juiste kanalen. Onze specialisten voelen zich als een vis in de stream. Samen met jou bekijken we welke sociale media een meerwaarde hebben voor je merk.

Social media diensten:

Social media strategie, SEO/SEA, Content strategie, Nieuwsbrieven, Emailmarketing, Social content, Social templates 

Content

Vergeet niet te informeren

content

Veel bedrijven vertellen wel een relevant verhaal, maar vaak ontbreekt de tijd om dat helder en opvallend te communiceren. Samen met onze content managers voorzien wij je boodschap van krachtige beeldtaal.

Onze diensten voor content:

Bedrijfs- of productnaam, Slogan/baseline, Campangneslogan, Social content, Webtekst, SEO/SEA, Interview, Persberichten, Publireportage, Vertalingen, Tekstrevisie

Mediaplanning

Ken je doelgroep

Mediaplanning

Ken je doelgroep? Ja ja, maar hoe moet dat dan? We onderzoeken via welke kanalen je potentiële klanten zich informeren. Welke on- en offline media zetten we best in om hen te overtuigen van je toegevoegde waarde? En hoe, en waar, en wanneer? Wij plannen voor jou de campagnes in en kopen advertentieruimte aan, zowel voor regionale als nationale klanten. En wees gerust, met één welgemikt schot tref je vaker je doel.

Onze diensten voor mediaplanning:

Opmaak mediaplanning, Aankoop mediaruimte – online – offline

Productie

Druk je uit

productie

Wat met drukwerk, belettering, gadgets? Wie zijn al die toeleveranciers, en waar vind je de beste prijs-kwaliteit? Onze production manager vertelt je daar alles over: voor hem heeft die wereld geen geheimen meer. Wij vertrouwen op een groep van toegewijde onderaannemers die er altijd vol voor gaan, met respect voor de afgesproken deadlines.

Wenst u meer informatie over onze diensten, hebt u een idee, of denkt u aan een nieuw project? Neem dan vrijblijvend contact op.

ENJOY our

work

 

 

 

Projecten

bottom of page