top of page

Bazardart is een reclamebureau, opgericht door twee creatieven. Twee werelden die al jarenlang samenkomen in één universum: dat van de schoonheid. Wij zien marketing als een spannend pingpongspel tussen creatief en commercieel. Als die twee in dialoog gaan, ontstaat er schoonheid op het veld. Om niet te zeggen:

 

ATTRACTIVE THINGS SALES BETTER!

 

Samen met marketeers, designers, architecten, fotografen, copywriters, illustratoren en online specialisten bieden we de verscheidenheid die jouw marketingopdracht nodig heeft. Jouw inbreng is daarbij van groot belang: wij werken flexibel, volgens jouw noden, op jouw maat. Tegelijk garanderen we een duidelijke communicatie via een vaste teamleider en aanspreekpunt.

Andy

Vanaverbeke 

Founder - Image builder - Sales

 

Andy vloog na zijn opleiding architectuur jarenlang de wereld rond als professioneel model en werkte met de grootste namen in de modewereld, zoals Yves Saint Laurent, Valentino en Karl Lagerfeld. Stylisten, topfotografen, ontwerpers, regisseurs, visagisten: hij was altijd omringd door creatief toptalent met een unieke, persoonlijke kijk op de wereld. In 2003 startte Andy met Bazardart en vervolmaakte zich in de wereld van marketing en reclame. Zijn rijke bagage heeft hij nog steeds op zak.

INA 

DEPREZ

Founder - Designer - Art director

 

Creëren zit Ina in het bloed. Al van kinds af was ze voortdurend aan het tekenen, en als tiener won ze verschillende wedstrijden. Op aansporen van leraren koos ze voor een grafische opleiding. Later ging ze aan de slag met verf en borstel op doek en leidde ze een echt kunstenaarsbestaan. Ze bezocht en exposeerde de ene expositie na de andere en verslond kunstboeken aan de lopende band. Na gewerkt te hebben bij verschillende reclamebureaus was het tijd om zelf te ondernemen. Sinds 2003 werkt ze voor eigen rekening voor Bazardart.

WHAT'S IN A NAME?

bazar

Als verwoede reizigers slaan we graag overal ter wereld onze tent op, ook op oosterse marktpleinen, in die bonte, veelzijdige bazaars. Zo brengen ook wij mensen met diverse talenten samen onder één dak: een collectief van bedenkers en doeners, elk met hun specialiteit in visuele en multimediale marketing. Zo bouwen wij non-stop aan een levendige plek, een creatieve bazar, een gedreven ploeg die kleur geeft aan je merk. Van print over web tot interieurinrichting: wij gaan steevast voor schoonheid en zichtbaarheid. Altijd inhoudelijk onderbouwd, want met schoonheid alleen (ver)koop je niets.

art

Visuele kracht uitstralen, een meeslepend verhaal vertellen, een gevoel delen met je publiek: marketing en artistieke uitstraling gaan bij ons altijd hand in hand. In onze fantasie, technisch vernuft en passie schuilen de origineelste creaties.

 

Daarom zijn wij

Bazardart

bottom of page